Ik kan niet inloggen op de Bitcare app

Ik kan niet inloggen op de Bitcare app

Wanneer je niet kunt inloggen op de Bitcare app kunnen er verschillende dingen aan de hand zijn:



Verkeerde app geïnstalleerd

Het kan voorkomen dat je momenteel gebruik maakt van de verkeerde app. In de App Store zijn drie verschillende apps te vinden.

De Bitcare app voor op de Groep is enkel alleen te gebruiken op een IOS apparaat. Deze app wordt gebruikt door de leidsters op de groep gebruikt op een iPad. 



De Bitcare app voor Ouders. Deze app is voor alle ouders die een bestaand Bitcare account hebben.



De Bitcare app voor Medewerkers. Deze app is voor de medewerkers van het kinderdagverblijf. Deze app is alleen beschikbaar voor kinderdagverblijven die gebruik maken van Bitcare Personeel. 




Foutmeldingen

Er bestaan verschillende foutmeldingen die je kunt krijgen bij het inloggen. Allereerst kan je alleen inloggen bij Bitcare, nadat je je geregistreerd hebt. Je kan je alleen registreren bij Bitcare als je daarvoor een uitnodiging hebt ontvangen van het kinderdagverblijf. De foutmeldingen die je bij het inloggen kan krijgen zijn:

  • Foute inloggegevens (Je hebt je met een ander e-mailadres geregistreerd of je wachtwoord is fout)
  • Wrong credentials (Je hebt geen rechten om in te loggen op deze app. Dit betekent dat je de verkeerde app hebt geïnstalleerd. Zorg dat je de juiste app op je telefoon of iPad hebt staan)
  • Deze gebruiker is niet gekoppeld aan een Bitcare account (Je staat nog niet geregistreerd bij Bitcare en hebt waarschijnlijk nog geen uitnodiging gehad van het kinderdagverblijf)
  • Je bent ingelogd maar ziet een wit scherm (Je hebt geen rechten om de informatie te zien en zal contact op moeten nemen met het kinderdagverblijf)


Verkeerde inloggegevens

Na het registreren moet ingelogd worden met dezelfde gegevens waarmee je je geregistreerd hebt. Bij het inlogscherm krijg je de keuze uit de volgende knoppen:
                                                                                    
  1. Heb je een Gmail account? Log in met de rode Google knop.
  2. Heb je een Hotmail of Live account? Log in met de Microsoft knop.
  3. Heb je een Apple account? Log in met de Apple knop.

Kan je nog steeds niet inloggen? Stuur een e-mail naar de opvang. Zij kunnen je opnieuw uitnodigen voor toegang.



    • Related Articles

    • Ik kan niet inloggen met de app, hoe kan dat?

      Als je niet kunt inloggen in de app van Bitcare, kan dit meerdere oorzaken hebben. Hieronder zijn mogelijke oorzaken beschreven met daarbij de oplossing om ervoor te zorgen dat je de app weer kunt gebruiken. Je gebruikt het verkeerde account Zorg ...
    • Hoe download ik de app 'Bitcare voor ouders'?

      Ouders met een kind bij een kinderopvang die gebruik maakt van Bitcare, kunnen gratis gebruik maken van de Bitcare app voor Ouders. Deze app stelt ouders in staat om de activiteiten en ontwikkelingen van hun kind te volgen gedurende de hele ...
    • Bitcare: alles voor ouders

      In dit document vind je alle handige zaken met betrekking tot de introductie van Bitcare bij ouders. Je kunt deze teksten naar eigen wensen aanpassen. Na het doorlezen van dit document ben je helemaal klaar om de ouders optimaal te informeren en ...
    • Hoe kan ik mijn tijd registreren via de Bitcare voor medewerkers app of de webapplicatie?

      In Bitcare is het voor medewerkers mogelijk om op twee manieren de gewerkte uren in te voeren. Dit kan je doen via de mobiele app (Bitcare voor Medewerkers) of via de web applicatie app.bitcare.com. 1. Tijd registreren via de mobiele app: Bitcare ...
    • Op welke manieren kan ik bij Bitcare inloggen?

      Je kunt inloggen via de website https://app.bitcare.com/. Daarnaast kunnen ouders de mobiele app vinden in de App Store en Google Play Store door te zoeken naar 'Bitcare voor ouders'. Het aanmelden bij Bitcare is alleen mogelijk met een Google+, ...